Peluang Perniagaan Dalam Talian Di Rumah Yang Menguntungkan

Peluang Perniagaan Dalam Talian Di Rumah Yang Menguntungkan

KIT AUTOMASI BISNES DI WHATSAPP

100% GUNA MOBILE PHONE!-Hantar ribuan mesej secara pukal, extract nombor dari group wasap, auto reply mesej wasap, broadcast mesej ke group.

Peluang Perniagaan Dalam Talian Yang Patut Anda Ceburi

Peluang perniagaan dalam talian ni banyak.Cuma kita nak kena tahu perniagaan dalam talian
yang boleh jana pendapatan dengan betul.Perniagaan dalam talian boleh dilakukan secara
kerja sambilan di rumah.Tak semestinya anda perlu buat sepenuh masa.Boleh juga dijadikan
sebagai duit sampingan sahaja.

Cara memulakan perniagaan dalam talian ini anda boleh mulakan dengan pergi menghadiri
kursus perniagaan terlebih dahulu.Tujuan nya supaya anda boleh dapat idea nak berniaga
apa.Banyak kursus-kursus perniagaan yang ada sekarang.Kerajaan pun sudah sediakan kursus
samada berbayar atau percuma.Anda kena rajin cari.

Saya memulakan perniagaan dalam talian sekitar pertengahan tahun 2016.Saya mula belajar
membuat bisnes online hanya dari rumah.Ianya hanya kerja part time di rumah,kerana saya
ada kerja lain di siang hari.Lepas balik kerja saya fokus pada perniagaan dalam talian.

Saya yakin anda pun boleh buat.Apa yang penting anda kena ada laptop/komputer dan
internet.Rugi sekiranya anda tidak mengambil peluang untuk buat duit secara online ini.

peluang perniagaan dalam talian jombiz

Iya,memang ada pelbagai jenis perniagaan dalam talian.Tetapi yang paling saya minati
ialah menjadi ejen Affiliate.Anda nak tahu kenapa?Ini disebabkan terkejut bila tahu suri rumah 
pun boleh buat duit online sebanyak 5 angka hanya dengan affiliate marketing.

Saya belajar tentang affiliate ini dari seorang guru yang memang terkenal dengan
affiliate.Beliau ada membuat kelas dan saya hadir untuk belajar ilmu mahal ini dari
beliau.Dari pagi sampai petang saya pelajari ilmu affiliate ini.

peluang perniagaan dalam talian bengkel

Ilmu yang saya dapat memang terlampau banyak,sehingga kan saya jadi “over excited”.Yelah
saya nampak peluang Bisnes Online ini memang boleh jana pendapatan yang lumayan.Tapi nak
kena tahu cara dan teknik yang betul.Itupun dari guru yang pakar la.

Sekiranya anda berminat untuk pelajari ilmu affiliate ini,saya syorkan anda beli panduan
video tersebut.Dalam video ini ada menerangkan secara terperinci tentang bisnes affiliate.Semua
silibus yang saya pelajari semasa kursus telah dimuatkan dalam bentuk video.

Sebelum tu anda tengok bagaimana suri rumah Kak Salena Buat Duit Online Secara Affiliate

Apa yang anda akan belajar ialah:-

  1. Bina website (blog wordpress)
  2. Email marketing(email autoresponder)
  3. Bina artikel
  4. Strategi Marketing 
  5. Fbads

perniagaan dalam talian-affiliate method rahman basri

Anda juga akan diberi..

  1. Artikel tentang produk
  2. Template Followup email
  3. Support group
  4. Produk affiliate yang Hot

Harga yang ditawarkan untuk video panduan ini pun sangatla murah.Tak sampai RM200
pun.Memang puashati.Tapi jika anda serius nak belajar,daftar sini dan dapat diskaun RM 100.

Menjadi Affiliate merupakan perniagaan dalam talian saya yang pertama.Tapi saya bukan
buat kerja ni hari-hari.Ianya hanya sebagai kerja sambilan di masa lapang.Lagipu sekarang
ni saya sudah menggunakan software untuk monitor segala kerja ni.

Software Boleh Bantu Jadikan Perniagaan Dalam Talian Menjadi Mudah

Di facebook page saya,saya gunakan software JOMFB.Sistem ini akan bantu saya reply komen
dan PM yang masuk dalam inbox.Saya dah setkan awal keyword yang biasa orang tanya.So,
saya tidakla 24 jam mengadap laptop/phone.Di dalam website pula saya sudah setkan email
autoresponder pada prospek yang sudah mendaftar di website.

Semua nya berjalan secara auto.

Dunia online sekarang dah berbeza.Memang makin maju,jika anda tak ambil peluang sekarang
memang tersangatla rugi.Anda boleh mulakan sebagai kerja part time di rumah.Relax dan
santai.

peluang perniagaan dalam talian-wcb premium

Ramai yang dah cuba untuk buat bisnes affiliate ini,tetapi mereka gagal. 
Diantara faktor kegagalan tersebut ialah “info overloaded”.Banyak belajar tapi kurang tindakan.
Akhirnya,mereka menganggap affiliate marketing ini adalah tipu dan tidak menguntungkan.

Mungkin anda masih rasa ragu-ragu dengan bisnes affiliate ini.Jika bisnes affiliate ini
meragukan,kenapa ada diantara ejen affiliate yang boleh menjana income sehingga 6 angka?
Tak percaya?Baca artikel bawah ini.

Lihat Bekas Pekerja Kilang Ini Jana Income Affiliate Sebanyak RM RM278,482.00 Dalam Masa 6 Bulan Sahaja

InsyaAllah lepas ini kalau ada kesempatan saya akan kongsikan lagi berkenaan Affiliate
marketing ini.Sekarang ni anda tu bila lagi nak mulakan perniagaan dalam talian?

Leave a Reply

Close Menu
Close Panel