Cara Daftar Shopee Sebagai Penjual

Cara Daftar Shopee Sebagai Penjual

Nak Tahu Cara Daftar Shopee Sebagai Penjual?

Sebenarnya cara daftar shopee sebagai penjual ni senang sahaja.Jika anda sudah mendaftar sebagai pembeli automatik anda boleh jadi penjual.Mungkin masih ada yang tak tahu cara daftar shopee sebagai penjual,bawah ini saya tunjukkan caranya.

Anda sedia maklum,shopee ialah tempat shopping online Hot selepas Lazada.Makin ramai yang membeli di shopee sebab free postage.Ada juga orang cakap shopee lebih murah dari Lazada.Tapi itu anda kena buat servey sendiri.

Yang saya pasti shopee ramai peniaga dari China yang jual dengan harga borong dan murah.Tapi ramai juga peniaga dari Malaysia yang jual barang di Shopee dan menjana pendapatan lumayan.Sudah pasti ada teknik rahsia yang tidak boleh dikongsikan pada umum.

Cara Daftar Shopee Sebagai Penjual

  •  Anda download Apps Shopee di smart phone anda
  • Isikan detail anda
  • Login
  • Klik pada button “jual”
  • Anda akan dibawa ke laman web seller.shopee
  • Klik My Products
  • Add a New Product
  • Letak gambar produk dan isikan detail
  • Save & Publish

Selepas itu ulang semula proses tersebut untuk produk berikutnya.Mudahkan.

Saya ada sediakan ebook percuma untuk anda jika anda berminat nak tahu lebih lanjut.Jika nak ebook percuma tersebut boleh KLIK SINI

 

cara daftar shopee sebagai penjual seller shopee

Shopee ni yang bagusnya dia tanggung kos shipping @ postage.Sebab itu,ramai yang menjual barang di shopee.Walaupun anda dah tahu cara daftar shopee sebagai penjual,tapi jika anda tak apply free shipping program di shopee, rugila.

Jika anda nak tahu bagaimana cara jual barang di shopee guna phone boleh rujuk video ini.

Nak jual barang di Shopee ni bukan main sebarangan sahaja.Anda kena buat research,produk apa yang ramai orang nak beli dan laris jualannya.Memang kena ambil masa sikitla untuk research ni.

Tapi,saya adalah tengok-tengok di shopee dan saya dapati 5 Jenis Barang Yang Cepat Laku Dijual Di Shopee.Anda boleh tengok SINI.

Bukannya susah pun cara daftar shopee sebagai penjual,yang susahnya nak mulakan.Ramai yang berasa dalam zon selesa ketika ini,so tak ramai yang ambil tindakan untuk belajar jana duit income sampingan.

Leave a Reply

Close Menu