Cara Jadi Dropship Shopee Tanpa Keluar Satu Sen Pun

Cara Jadi Dropship Shopee Tanpa Keluar Satu Sen Pun

Cara Jadi Dropship Shopee

Nak jadi dropship shopee percuma sahaja.Kali ini saya nak kongsikan dengan anda cara jadi dropship shopee tanpa anda keluar satu sen pun.Jika ada yang masih tak tahu bagaimana cara daftar shopee sebagai penjual boleh rujuk sini

Artikel sebelum ini juga saya ada terangkan maksud dropship,mungkin ada yang masih samar-samar apa dia dropship ni?Macam mana nak jadi dropship ?

Sebelum anda nak jadi dropship shopee,pastikan anda tahu apa itu dropship dulu.Bagaimana hanya dengan dropship anda boleh buat duit online.

cara jadi dropship shopee

Semua sedia maklum,shopee tempat orang “online shopping” selain dari Lazada,Lelong & 11 street.Tapi platform shopee semakin mendapat sambutan sekarang berikut dari Program Free Shipping yang diorang berikan.

Siapa-siapa yang masuk apps atau laman web shopee,mesti nak cari barang.Mungkin nak servey-servey harga.Tapi tujuannya mesti nak cari barang untuk dibeli.

Sebab itu,anda boleh buat duit di Shopee.Anda tak perlu ada produk sendiri pun.Jual produk orang pun boleh buat duit juga.Bolehla menampung duit perbelanjaan dapur,sewa rumah,bil api,van sekolah anak-anak.

Jadi Dropship Shopee Dengan Kumoten Tanpa Keluar Modal

Sebenarnya,jika anda daftar dengan Kumoten,anda bukan sahaja boleh dropship di shopee,malah anda juga boleh drosphip di Lazada,lelong & 11 street.Anda masuk laman web ini,daftar disana.

Mudah jek,ikut semua aturan yang diberikan.

Ada beribu-ribu barang untuk anda listkan dalam akaun shopee anda.Tapi sebelum itu,buatla research dahulu produk apa yang laku keras kat Malaysia ni.

Saya ada buat research sikit pasal 5 jenis barang yang cepat laku dijual di shopee.Boleh tengok SINI

cara jadi dropship shopee

Boleh Kaya Ke Jadi Dropship Shopee Ni ?

Terus terang saya cakap “Boleh”.Dan dah ramai pun sebenarnya yang berjaya buat duit ribu riban di platform shopee ni.Baru-baru ni saya ada dengar pihak shopee beritahu antara peniaga di shopee yang membuat keuntungan 1 juta setahun ialah surirumah.

Paling best jadi dropship shopee ni anda tak perlu simpan barang pun.Tak perlu pos.Anda cuma perlu listkan barang yang nak dijual yang selebihnya shopee yang akan buat untuk anda.

Shopee punya marketing kaw2 kot.

Iklan dia je,ada berapa banyak kat tv,radio,youtube,dll.

Jika anda peniaga online di Fb & ig,saya cadangkan anda tambah lagi satu tempat anda nak menjual iaitu shopee.Tak rugi pun mencuba,lagipun ianya ecommerce yang percuma untuk daftar sekarang ni.Esok lusa dia kenekan bayaran utk daftar tak tahula.Huhu

Bagi anda yang baru nak berjinak berniaga online,apakata anda jadi dropship shopee dulu dengan kumoten.Jangan risau,percuma sahaja.

Leave a Reply

Close Menu
Close Panel